menu

Over ons

De start
In 1987 is SecuProducts BV opgericht door Jan Schulp. We zijn destijds gestart met de revolutionaire SecuStrip anti-inbraak strip die sindsdien de beveiliging van buitendeuren in Nederland en daarbuiten veranderd heeft.

Inmiddels biedt Secu honderden unieke oplossingen. Wij noemen het aanvullende beveiligings en veiligheidsproducten: extra voorzieningen om woningen en bedrijfspanden veiliger te maken. Daarnaast is er SecuCare, een serie zorghulpmiddelen. 

SecuProducts BV is leverancier van 4 productgroepen:

 • Aanvullende beveiligingsproducten
  Serie anti inbraakproducten voor : garagedeuren, voor- en achterdeuren, ramen, bovenlichtjes, lichtkoepels en schuifpuien. 
  Link naar deze producten
   
 • Veiligheidsproducten
  Jaarlijks vallen tientallen (jong)volwassenen uit het raam. Hoog tijd voor een goedgekeurde oplossing die doorvallen voorkomt, de SecuBar doorvalbeveiliging volgens NEN6702. 
  Link naar deze producten
   
 • Zorgproducten
  Unieke serie zorghulpmiddelen waaronder: wandbeugels, drempelhulpen, anti slip producten, douche stoeltjes en oplossingen voor kindveiligheid in de woning.
  Link naar deze producten
   
 • Anti parkeer-, ram- en terreur zuilen
  Serie anti parkeerpaaltjes tegen wildparkeren, anti ramzuilen die ramkraken bij winkels en bedrijfspanden voorkomen en anti terreurzuilen die aanslagen in high risk hotspots tegenhouden.
  Link naar deze producten

 

Familiebedrijf
Secu is een oerhollands familiebedrijf. De meeste producten worden in Nederland geproduceerd.
De distributie loopt via grossiers en inkoopverenigingen en hun leden en deels BtoB (SecuPost anti ram- en terreurzuilen).

Distributie
Onze producten worden verkocht bij bouwmarkten, DHZ zaken, sleutelspecialisten en beveiligingsbedrijven. Daarnaast ook bij de groothandel voor de bouw. Ze worden toegepast door consumenten, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, timmerfabrikanten en andere verwerkers in heel Nederland.

Gegarandeerde kwaliteit
Wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Om die te onderschrijven hebben we ze (waar mogelijk) onafhankelijk laten testen en goedkeuren. Die tests vinden vaak plaats bij het onafhankelijke SKG, dat niet alleen test op sterkte en langdurige kwaliteit, maar ook periodiek controleert of de producten nog volgens de normeringen worden geproduceerd en of de klachtenafhandeling correct werkt. 
De kern van ons assortiment voldoet aan alle geldende normeringen, waaronder: SKG®, SKH, NEN6702, Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42/EEG.
Kijk voor meer informatie op de pagina keuringsrapporten

Alle producten worden vervaardigd met de modernste technieken en met materialen van hoge kwaliteit. Alle producten zijn voorzien van een product garantie. Afhankelijk van het soort product bedraagt deze 2 of 5 jaar. Bent u niet tevreden over de kwaliteit van een geleverd product, dan sturen wij u een nieuw product, of vergoeden wij het product geheel. Neem hiervoor contact met ons op.