menu

Keuringsrapporten

Dankzij onafhankelijke tests en keurmerken kunnen fabrikanten zich tegenwoordig onderscheiden. SecuProducts laat producten, waar mogelijk, testen en keuren door onafhankelijke test-instituten. 

Hiermee bieden wij voorschrijvers, architecten, bouwers en natuurlijk eindgebruikers de zekerheid dat het product goedgekeurd is voor alle geldende normeringen. Dat geeft u het veilige gevoel waar wij naar streven. 

Als leverancier van producten die te maken hebben met veiligheid, zijn we blij ons te kunnen onderscheiden met deze onafhankelijke tests, die zijn verankerd in het Bouwbesluit. Zeker als het gaat om het thema inbraak, doorvallen en zorg, is het van het grootste belang de klant de zekerheid te bieden van een goed product, dat zich bewezen heeft door een fysieke test die door een onafhankelijke partij is uitgevoerd.

In Nederland voert SKG veel tests uit. SKG is onafhankelijk en geaccrediteerd. Zij voeren onder andere tests uit voor de volgende productgroepen: 


Kijk voor meer informatie over SKG op hun website: www.skg.nl 

Voor onze anti ram- en terreur zuilen gelden internationale normeringen. Ook deze tests worden onafhankelijk uitgevoerd, onder andere door BSI, een onafhankelijk test-instituut uit Engeland. 

Op dit moment zijn onze test-rapporten nog niet online beschikbaar. Neem contact met ons op indien u van een bepaald product een test-rapport wenst te ontvangen.

Uw contactpersoon over normeringen bij Secu: Maarten Wijninga (maarten@secu.nl)