menu

Eigen Huis & Tuin filmpjes

SecuCare is sponsor van het populaire televisieprogramma Eigen Huis & Tuin van RTL4. In het nieuwe televisie seizoen is SecuCare te zien met onder andere de drempelhulp die door Lodewijk gemonteerd wordt en de SecuCare wandbeugel. 

“Eigen Huis & Tuin trekt wekelijks bijna 800.000 mensen. Het programma bestaat al 20 jaar en is het meest bekende klus-programma van Nederland,” vertelt Chris van Bruggen van Secu. “Ze zijn een autoriteit op woon- tuin- en DHZ-gebied. En omdat we SecuCare groot in de markt aan het zetten zijn, hebben we voor het beste programma gekozen.” Maar volgens Van Bruggen, dagelijks belast met marketing en reclame, is er nog een belangrijke reden: “Eigen Huis & Tuin is een typisch familieprogramma. Het programma richt zich op de wat jongere doelgroep. Ideaal voor onze serie SecuCare Junior. Maar je ziet dat op die zaterdag vaak oma en opa ook mee-kijken. En dat is de doelgroep voor het Senior assortiment. Juist die combinatie maakt dat het programma zo perfect bij SecuCare past.”

Bekijk het uitzendschema

Op deze pagina kunt u alle filmpjes uit de uitzendingen van Eigen Huis & Tuin over SecuCare producten terugzien.

In de laatste uitzending van Eigen Huis en Tuin was te zien hoe Thomas het klushuis veilig maakte voor de allerkleinsten. Hij monteerde onder andere de SecuCare veiligheidshaakjes. Bekijk het item.

Zaterdag 21 mei was ons drempelsysteem weer te zien in Eigen Huis & Tuin, de bewoners zijn er zeer tevreden mee.

Zaterdag 23 april monteerde Thomas de SecuCare wandbeugel. Lees ook het item op de website van Eigen Huis & Tuin.

Zaterdag 5 maart werden de SecuCare antislip stickers in het Klushuis geplaatst. Lees ook het item op de website van Eigen Huis & Tuin

Op 26 december werden de SecuCare antislip stickers geplakt in de badkamer. Lees ook het item op de website van Eigen Huis & Tuin 

Op 21 november werd de SecuCare wandbeugel gemonteerd.

Op 14 november werd er nog een drempelhulp geïnstalleerd.

Op 12 september installeerde Lodewijk een drempelhulp.