menu

Beeldenbank

Van alle producten van Secu zijn hoge resolutie beelden beschikbaar. U gebruikt de beelden voor al uw online- en offline media, zoals websites, webwinkels, (actie-)folders, flyers, catalogi enz.   

U kunt de beelden op 2 manieren verkrijgen:

 1. Via de online beeldenbank: 24/7 beschikbaar
  Beschikbare formaten: .JPG (geschikt voor de meeste on- en offline toepassingen) en .PNG (geschikt voor online vrijstaand gebruik). 
   
 2. Aanvragen bij Secu
  Beschikbare formaten: Photoshop .psd, Illustrator .ai, en alle andere gewenste formaten. Deze zijn geschikt voor formaten groter dan A4 en om foto's en illustraties vrijstaand te kunnen gebruiken (dwz tegen een niet witte achtergrond kleur).
  U ontvangt de gewenste beelden binnen 2 werkdagen.
  Zie onze contactgegevens onderaan deze pagina.
   

Aan het gebruik van de beelden zijn de volgende voorwaarden verbonden: 

 • De beelden blijven eigendom van SecuProducts BV (verder: Secu);
 • Voor publicatie / gebruik willen wij graag meekijken naar uw off- of online publicatie zodat we gezamelijk kunnen zorgen voor een foutloos eindresultaat;
 • De beelden dienen in originele vorm gebruikt te worden. Het is niet toegestaan de beelden te bewerken/veranderen zonder toestemming vooraf van Secu;
 • De logo's van het Pollitiekeurmerk Veilig Wonen en SKG zijn geen eigendom van Secu. Gebruik hiervan is toegestaan mits in combinatie met met een product dat voldoet aan deze richtlijnen. 


Link naar online beelden bank
De beelden zijn downloadbaar via onze beeldenbank op Google Drive. Op dit moment zijn nog niet alle beelden online beschikbaar. Neem contact met ons op als u het door u gewenste beeld mist. Zie contact-adres onderaan deze pagina.

 

Klik hier, er opent zich een nieuw venster

 

 • U heeft geen Google account nodig om de beelden te downloaden
 • De volgende bestandsformaten zijn te downloaden: .JPG en .PNG (deze is bedoeld indien beelden vrijstaand gebruikt moeten worden)
 • u kunt de beelden bekijken en downloaden op PC, MAC, tabloid of smartphone
 • Heeft u andere bestandsformaten nodig, neem dan contact met ons op. Zie hieronder voor contactgegevens.

 

Uitleg werking Google Drive

 

Linksboven: mappen-navigatie. Rechtsboven: wissel tussen rooster- en lijst weergave

 

Lijstweergave geeft ook het bestandsformaat weer.

 

Dubbelklik op afbeeldingen om ze groter te bekijken. Menu midden boven: printen, delen met anderen en downloaden. Klik linksonder om alle afbeeldingen in rooster weergave te zien.

 

Menu rechtsboven:<br>- zoomen<br>- i (details) (bestandsgrootte)

 


Contactpersoon Secu 
Voor vragen, het doorsturen van uw proeven en opmerkingen kunt u contact opnemen met Joyce de Boer, telefoon: 0252-620901 of via e-mail: marketing@secu.nl